tropical dream

Emmely Been is living the Tropical Dream in Byron Bay, Australia. Content creater, the best model I know and Founder of 'Tropical Dream'!

Afgelopen zomer was Emmely weer na lange tijd in Nederland. Ondanks haar drukke schema om familie te bezoeken grepen we de kans om weer samen te shooten voor haar eigen kledinglijn. Samen werken met Emmely is altijd een feestje! Ze is super creatief en een fijn model om mee samen te werken. Emmely en ik leerden elkaar lang geleden kennen toen ik haar vroeg of ze model voor mij wilde staan. Ik was haar eerste fotograaf en ze vertelde me dat het met mijn shoot begon toen ik haar leerde hoe te bewegen voor de camera. Super tof om te horen natuurlijk want ze mag nu samenwerken met grote merken als: We the wild collective, Ghanda, Vanilla palm abode en Arnhem Clothing. Zie hier mijn favoriete foto's van onze shoot! En vergeet zeker niet even op haar website te kijken.

Post a Comment

2 × een =

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife