Ik kan gelukkig zijn met de kleinste dingen, ben dol op dieren, natuur, lange wandelingen maken, genieten van zonsondergangen, vegetarisch koken en dineren met vrienden. Al 12 jaar getrouwd met Wim en we wonen met veel plezier op de veluwe met onze twee honden Max & Abby. 

Naast fotograferen hou ik onwijs veel van nieuwe plekken ontdekken. Ik ben dol op reizen, of het nu in eigen land is of ver daar buiten. Ik hou ervan om het beste uit het leven te halen, nieuwe mensen te ontmoeten, met andere fotografen te sparren en mezelf blijven ontwikkelen als mens en fotograaf.

Ik HOU van bruiloften!! Het vastleggen van de liefde doe ik al meer dan 13 jaar het allerliefste. Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke en spontane beelden, geen geposeerde momenten zodat je zelfs vergeet dat ik als fotograaf rondloop en het daardoor kan vastleggen zoals het was.

Mij kun je het beste omschrijven als flexibel, rustig, positief met oog voor omgeving en details.

Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details en kan niet wachten die van jullie te horen en jullie te ontmoeten.

Liefs, Linda

"Ik ben het gelukkigst in de natuur met m’n honden om me heen, als ik bovenop een berg sta of met m’n voeten in een oceaan. Maar ik ben nog gelukkiger als ik mijn camera in handen heb."

Award

Winner photographer!

Ik heb al 8 awards op mijn naam staan! Per ronde kun je foto's insturen, jouw foto's worden beoordeeld door elke keer weer verschillende jury’s. Wanneer dan jou foto op valt tussen al die duizenden foto's dan is dat wel heel gaaf. Daarnaast ligt de lat erg hoog wat erg leuk is om te zien! Het gaat om zowel nationale als internationale awards.

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife