I believe in love stories

Hi, mijn naam is Linda!

Naast fotograferen hou ik onwijs veel van nieuwe plekken ontdekken. Ik ben dol op reizen, of het nu in eigen land is of ver daar buiten. Ik hou ervan om het beste uit het leven te halen, nieuwe mensen te ontmoeten, met andere fotografen te sparren en mezelf blijven ontwikkelen als mens en fotograaf.

Mij kun je het beste omschrijven als flexibel, rustig, positief met oog voor omgeving en details. Ik HOU van bruiloften!! Het vastleggen van de liefde doe ik al meer dan 13 jaar, voor mij het mooiste werk dat er bestaat!

" Ik ben het gelukkigst in de natuur met m'n honden om me heen, als ik bovenop een berg sta of met m'n voeten in een oceaan. Maar ik ben nog gelukkiger als ik mijn camera in handen heb."

De interesse in de bruidsfotografie kwam al snel tijdens mijn opleiding. Ik besefte me wat een verschil het kan maken wanneer je de mooiste herinneringen van die ene dag kun bevriezen. En juist dat is wat mij op een bruiloft drijft, emoties en momenten vangen zodat het een tastbare herinnering wordt.

Mijn kracht ligt in het zien en vastleggen van die momenten die anders zo weer voorbij zijn. Het is voor mij een tweede natuur geworden snel te schakelen en in de gaten te houden wat er allemaal gebeurd. Door mijn jarenlange ervaring weet ik waar ik moet zijn en ga ik altijd voor de spontane beelden. Of het nu gaat om een bruiloft, loveshoot of lifestyle opdracht ik geniet van elke opdracht en zal samen jullie gaan tot het mooiste resultaat.

Ik wil jullie leren kennen jullie verhaal vertellen. Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details en kan niet wachten die van jullie te horen en jullie te ontmoeten. Liefs, Linda

Zijn we een match?

Ben je benieuwd of ik beschikbaar ben? Wie weet zien we elkaar snel!

Wat doe ik graag naast het fotograferen?

Wandelen in de Natuur met onze honden 0
Genieten van zomeravonden, zonsondergang 0
Sporten; boksen, bootcamp, mountainbiken 0
Reizen, gek op Italië! 0
Ik heb een Zwak voor koffie & Chocolade ;-)) 0

my love since 2008

Degene die naast mij staat is Wim! We zijn getrouwd in 2011 en kennen elkaar door en door, ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. We vinden het super leuk om samen te koken voor familie en vrienden. We gaan graag op reis en houden van de lange zomeravonden!

my personal blogpost

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife