HI BRUIDSPAAR

Ongetwijfeld zijn jullie al druk bezig met alle voorbereidingen rondom DE grote dag. Jullie dag die draait om de liefde, geluk en emoties en deze bijzondere dag mogen jullie gaan vieren met jullie liefste familie en vrienden. Wat een heerlijk vooruitzicht!

STORYTELLER! Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke en spontane beelden. Mijn kracht ligt dan ook in het zien én vastleggen van de momenten, emoties maar ook de kleinste details. Mijn stijl kun je omschrijven als 'spontaan, contrast-rijk, tijdloos en storytelling'. Maar het belangrijkste van alles, het verteld een verhaal, Namelijk jullie verhaal!

Door mijn al meer dan 10 jaar ervaring in de bruidsfotografie weet ik wat jullie als bruidspaar waardevol vinden. Ik werk op de achtergrond en vind het belangrijk dat iedereen er ongedwongen op staat.

Lucky me... Ik heb sowieso de allermooiste job ter wereld! Het is altijd weer een eer om deze bijzondere dag mee te maken en vast te leggen en dat doe ik ook heel graag voor jullie. Mijn werk en stijl passen bij de avonturiers en de natuurliefhebbers.

Ik vind het belangrijk een fijne klik te hebben met mijn bruidsparen. Hoe meer jullie met mij delen hoe beter ik jullie dag kan vastleggen. Tijdens een kennismakingsgesprek hoop ik jullie beter te leren kennen. En daarnaast ben ik vooral reuze benieuwd naar al jullie plannen.

Zijn wij een Match?! Dan hoop ik jullie snel te ontmoeten!

linda-signature-black

BAS AND ANDRIJANA

Bruiloft Hotel Arena Amsterdam

Je was er en ook weer niet.... We vonden het een fijne balans tussen geregisseerde momenten en gewoon lekker onszelf zijn. Je weet de juiste momenten te pakken. Richt je ook heel mooi op emoties op gezichten. Meer dan op het totaal plaatje waardoor die emotie niet zichtbaar is. Communicatief top! Linda weet wat ze doet.

Wij zijn een
match als...

→ Jullie veel waarde hechten aan fotografie, de ongedwongen en authentieke beelden die echt een verhaal vertellen. Geen geposeerde momenten maar juist zoals het was!

→ Jullie zijn op zoek naar een fotograaf die oog heeft voor momenten en details. Daarnaast iemand die werkt op de achtergrond en zich makkelijk mengt tussen jullie gezelschap. 

→ Jullie volgen je eigen hart en jullie bruiloft laat zien zoals jullie zijn. Jullie houden van fotografie en denken aan de kleinste details. Trouwen op een prachtige locatie en er wordt nagedacht over de styling en settings. 

→ Jullie zijn open, genieten van het leven en zijn avonturiers. Genieten en het vieren van de liefde staan dan ook centraal. Voor jullie maar ook voor jullie gasten. 

30 mei 2022

We hebben amper gemerkt dat je er was.

Ook onze gasten hebben je amper opgemerkt. Terwijl er toch wel wat mensen waren die er niet van houden om op de foto te gaan. Je ging echt op in de menigte en hebt toch de meest prachtige foto's weten te maken. Kundig op het gebied van fotografie en weet emoties te vangen!

Robert & Natascha
10 juni 2022

Voelden ons helemaal op ons gemak!

Linda is heel goed in wat ze doet en weet alles zo mooi vast te leggen. Daarnaast is ze een heerlijk persoon om erbij te hebben op zo'n belangrijke dag in je leven.

Ralph & Manon
21 mei 022

Bruiloft Hotel Arena Amsterdam

Je was er en ook weer niet. We vonden het een fijne balans tussen geregistreerde momenten en gewoon lekker onszelf zijn. Je weet de juiste momenten te pakken. Richt je ook heel mooi op emoties op gezichten. Meer dan op het totaal plaatje waardoor die emotie niet zichtbaar is. Communicatief top, je weet wat je doet.

Bas & Andrijana
24 september 2021

Geweldig!!!

Linda heeft onze dag echt perfect gemaakt. Zoveel rust wat Linda uitstraalt vooral wanneer je zelf erg zenuwachtig bent is dit erg prettig. Linda is een lieve, rustige, fijne, spontane fotograaf die passie heeft voor haar werk en goed weet wat ze doet. Luistert naar je ideeën en wensen en dit zie je terug op de dag zelf maar ook in de foto's. Fantastisch, we beleven de dag elke keer weer opnieuw bij het zien van de foto's.

Martijn + Emily
9 september 2021

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd!

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd! We waren er weer even stil van zo mooi, we genieten weer helemaal na met het zien van de foto’s! Wauw wat heb je een mooie plaatjes geschoten, ook allemaal zo spontaan.

Marien + Willemijn
13 augustus 2021

Veel 'oohh jaa' momentjes!

Wauw, Wat een prachtige foto's!! We hebben ze echt allemaal met een lach bekeken! Zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven en veel 'oohh jaa' momentjes! Heel erg bedankt!

Bram + Marieke
28-09-2018

in 1 woord: Top!

“Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% procent op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!! prachtige foto’s, die ook nog eens heel snel binnen zijn!” in 1 woord: Top!

Jan + Charlotte
27-06-2019

En dan de snelheid van de 1ste foto's! Superr!!!

Linda is een hele fijne fotograaf en fijn mens, aardig, snel met communiceren. Als je een idee hebt gelijk enthousiast. Maar geeft ook eerlijk aan als iets niet kan. Op de dag zelf zie je de enthousiasme voor haar vak en vrolijkheid terug. Reageert snel op veranderingen.

Jasper + Nina
24-08-2019

WAUW!!!

Wat een prachtige foto's! echt genieten!! Heel mooi hoe je onze dag zo vastgelegd hebt. We beleven hem helemaal weer opnieuw.

Eduard + Hiske
9 januari 2020

In één woord Fantastisch

Wij hadden een Country Winter Wedding, dit thema is overduidelijk terug te zien 
op de foto’s! Heel gaaf! Plus punten: + voor ons een hele grote plus: 
De volgende dag wordt je wakker met al de eerste foto’s…. + Week later ben je ( waarschijnlijk) 
op huwelijksreis, in deze reis krijg je een heel leuk Filmpje 
van de foto’s met een romantisch muziekje eronder. Echt Héél leuk!


Steffan + Leonie
11 september 2018

Een echte aanrader!

"Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Ook de shoot ging heel relaxed. Ze is erg flexibel, waardoor we op de dag zelf toch nog foto's op een andere locatie hebben gemaakt. De communicatie met Linda was voor, tijdens en na de dag ook fijn. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!"

Ron + Michelle
20 juli 2019

Wauw wat een fotografe!

"Wauw wat een fotografe! Prettige voorbereiding met vlotte communicatie, op de dag zelf was Linda enorm positief (precies wat een zenuwachtige bruid af en toe nodig heeft :)) en meedenkend. Veel complimenten van vrienden en familie gehad, zowel over de aanwezigheid van Linda tijdens de bruiloft als de fan-tas-tische foto’s achteraf. Aanrader!!"


Tim + Willeke

Bruidsfotografie

TARIEVEN 2023 - 2024

 • sparkle
 • 1950,-
  • 8 uur fotografie
  • minimaal 250 hoge resolutie foto's
  • Online Gallery met wachtwoord
  • Mini album 20x20cm
  • 20 pagina's
 • favorite
 • 2375,-
  • 10 uur fotografie
  • minimaal 400 hoge resolutie foto's
  • Online Gallery met wachtwoord
  • Trouwalbum 25x25cm
  • 30 pagina's
 • Deluxe
 • 2695,-
  • 12 uur fotografie
  • minimaal 550 hoge resolutie foto's
  • Online Gallery met wachtwoord
  • Trouwalbum 25x25cm
  • 36 pagina's, incl. embossing

Elk pakket
is inclusief

• Vrijblijvend Intake gesprek. • Preview the next day! • Uitgebreide preview van 40 foto's binnen een week. • Online gallery van jullie trouwfoto's. • Luxe trouwalbum • Incl. btw & reiskosten in NL

Elk pakket is aan te passen naar jullie wensen qua uren fotografie, album formaat of second shooter. Andere wensen, of is jullie bruiloft in het buitenland? Mail me dan voor meer informatie.

CHECK OUT MY LATEST WORK

Veelgestelde vragen

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik kocht mijn eerste camera in 2008 en fotografeer bruiloften sinds 2010. Achter de camera staan is lettertlijk een tweede natuur voor mij.

Wanneer moeten wij jouw boeken

Trouwen jullie in de drukke trouwmaanden van april tot oktober, wacht dan niet te lang? Gemiddeld wordt ik 1,5 jaar voor trouwdatum geboekt.

Hoe krijgen we onze foto's aangeleverd?

Jullie foto's worden geleverd via een link naar een online gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met familie en vrienden. Ook kunnen jullie hier jullie favorieten foto's aangeven voor jullie trouwalbum. 

Hoe lang duurt het voordat we onze foto's ontvangen?

Het kan variëren tijdens het hoogseizoen. Het streven is tussen de 4-6 weken. PS. Wisten jullie dat je de dag na de bruiloft al een preview ontvangt?!

Hoe veel foto's krijgen we?

Dat is volledig afhankelijk van de aantal uren en de grootte van de bruiloft. Over het algemeen tussen de 300 - 500 foto's.

Reis je ook?

Ja! Ik hou van reizen en reis graag waar de liefde me ook brengt! Gaan jullie trouwen in het buitenland? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Kunnen we vooraf al een shoot boeken?

Ja! Zo leuk om jullie al eerder voor de camera te krijgen. Deze shoots zijn super leuk en ontspannen. Je zult merken dat dit weer voordelen heeft voor jullie weddingshoot.

Hoeveel tijd hebben we nodig voor de fotoshoot?

Voor de fotoshoot van jullie samen kun je het beste ±1,5 uur aanhouden. Dit hangt natuurlijk wel af van waar jullie foto's willen maken en op hoeveel locatie's (max. 2). TIP: Ga zeker ook voor een korte fotoshoot in de avond, tijdens het 'golden hour' moment maak je de mooiste foto's.

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife