Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje, staat jouw vraag er niet tussen? Voel je vrij mij een berichtje te doen. Liefs Linda

Hoe lang ben je al fotograaf?

Ik kocht mijn eerste camera in 2008 en fotografeer bruiloften sinds 2010. Achter de camera staan is letterlijk een tweede natuur voor mij.

Reis je ook?

Ja! Ik hou van reizen en reis graag waar de liefde me ook brengt! Gaan jullie trouwen in het buitenland? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Hoe veel foto's krijgen we?

Dat is volledig afhankelijk van de aantal uren en de grootte van de bruiloft. Over het algemeen tussen de 300 - 500 foto's.

Hoe krijgen we onze foto's?

Jullie foto's worden geleverd via een link naar een online gallery. Deze gallery kunnen jullie delen met familie en vrienden. Ook kunnen jullie hier jullie favorieten foto's aangeven voor jullie trouwalbum

Bewerk jij je foto's ook?

Ja en nee. We gaan niet los in photoshop voor een onrealistisch beeld. Wel lopen we de foto's na op kleurcorrectie en het corrigeren van uitsnede en van kleine afleidingen.

Hoe lang duurt het voordat we onze foto's ontvangen?

Het kan variëren tijdens het hoogseizoen. Het streven is tussen de 4-6 weken. PS. Wisten jullie dat je de dag na de bruiloft al een preview ontvangt?!

Hoe kunnen we jou boeken?

Easy Peasy! Stuur me gewoon een mailtje! Dat kan via het contactformulier. Zijn wij een match en kan ik jullie datum nog? Dan kunnen we elkaar ontmoeten via een kopje koffie!

Wanneer moeten wij jou boeken?

Trouwen jullie in drukke trouwmaanden van april tot oktober, wacht dan niet té lang. Gemiddeld wordt ik 1,5 jaar voor trouwdatum geboekt.

Kunnen we een Loveshoot / safe the date shoot boeken?

Ja! Zo leuk om jullie al eerder voor de camera te krijgen. Deze shoots zijn super leuk en ontspannen. Je zult merken dat dit weer voordelen heeft voor jullie weddingshoot.

Wat als het regent op onze bruiloft?

' Rain is just confetti from the sky' Nee, echt! Regen op je bruiloft geeft zoveel meer dynamiek en is zo leuk als je daar relaxed onder bent. Maargoed, ik snap jullie.. jullie willen planB. Je kunt voor binnenlocatie's denken aan: jullie trouwlocatie, restaurants, hotels, onder viaduct of andere openbare ruimtes. We hebben bij 'slecht weer' situaties ff wat meer contact de dag voor de bruiloft.

Hoeveel tijd hebben we nodig voor de fotoshoot?

Voor de fotoshoot van jullie samen kun je het beste ±1,5 uur aanhouden. Dit hangt natuurlijk wel af van waar jullie foto's willen maken en op hoeveel locatie's (max. 2)

Hoeveel groepsfoto's kunnen we maken?

Groepsfoto's maken vinden de meeste mensen altijd wel een verplicht onderdeel. Mijn tip is dan ook om alleen de aller belangrijkste te noteren, ±20 combinatie's. Er is altijd ruimte voor extra foto's. Ook kun je de groepen opsplitsen zodat de rest van familie/vrienden nog wat kan drinken. Hoeveel tijd kost dit? Gemiddeld 30min.

all love welcome 🌈

    Close

     

     

    Follow Us

    @linda.dayofmylife