get in Touch

Nice to meet you!

  Naam

  Linda van den Berg

  Adres

  't Harde, Gelderland

  Tel / Whatsapp

  +31 (0)6 543 11 663

  email

  info@dayofmylife.nl

  Linda heeft onze dag echt perfect gemaakt. Zoveel rust wat Linda uitstraalt vooral wanneer je zelf erg zenuwachtig bent is dit erg prettig. Linda is een lieve, rustige, fijne, spontane fotograaf die passie heeft voor haar werk en goed weet wat ze doet. Luistert naar je ideeën en wensen en dit zie je terug op de dag zelf maar ook in de foto's. Fantastisch hoe je onze dag hebt vastgelegd, we beleven hem elke keer weer opnieuw bij het zien van de foto's. Bedankt Linda voor het vastleggen van onze mooie dag!♡

  Martijn + Emily

  Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd! We waren er weer even stil van zo mooi, we genieten weer helemaal na met het zien van de foto’s! ❤ Wauw wat heb je een mooie plaatjes geschoten, ook allemaal zo spontaan.

  Marien + Willemijn

  Wauw, Wat een prachtige foto's!! We hebben ze echt allemaal met een lach bekeken! Zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven en veel 'oohh jaa' momentjes! Heel erg bedankt!

  Bram + Marieke

  “Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% procent op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!! prachtige foto’s, die ook nog eens heel snel binnen zijn!” in 1 woord: Top!

  Jan + Charlotte

  Linda is een hele fijne fotograaf en fijn mens, aardig, snel met communiceren. Als je een idee hebt gelijk enthousiast. Maar geeft ook eerlijk aan als iets niet kan. Op de dag zelf zie je de enthousiasme voor haar vak en vrolijkheid terug. Reageert snel op veranderingen. En dan de snelheid van de 1ste foto's! Superr!!!

  Jasper + Nina

  Wat een prachtige foto's! echt genieten!! Heel mooi hoe je onze dag zo vastgelegd hebt. We beleven hem helemaal weer opnieuw.

  Eduard + Hiske

  Wij hadden een Country Winter Wedding, dit thema is overduidelijk terug te zien 
op de foto’s! Heel gaaf! Plus punten: + voor ons een hele grote plus: 
De volgende dag wordt je wakker met al de eerste foto’s…. + Week later ben je ( waarschijnlijk) 
op huwelijksreis, in deze reis krijg je een heel leuk Filmpje 
van de foto’s met een romantisch muziekje eronder. Echt Héél leuk!


  Steffan + Leonie

  "Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Ook de shoot ging heel relaxed. Ze is erg flexibel, waardoor we op de dag zelf toch nog foto's op een andere locatie hebben gemaakt, wat heeft geresulteerd in hele gave foto's.  De communicatie met Linda was voor, tijdens en na de dag ook fijn. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!"

  Ron + Michelle

  "Wauw wat een fotografe! Prettige voorbereiding met vlotte communicatie, op de dag zelf was Linda enorm positief (precies wat een zenuwachtige bruid af en toe nodig heeft :)) en meedenkend. Veel complimenten van vrienden en familie gehad, zowel over de aanwezigheid van Linda tijdens de bruiloft als de fan-tas-tische foto’s achteraf. Aanrader!!"


  Tim + Willeke

  "Wauw! Wat een fijne en professionele fotograaf is Linda! Door haar professionaliteit, flexibiliteit, bevlogenheid, humor en vriendelijkheid, hebben wij onze first look en shoot als ontzettend prettig ervaren. Linda viel niet op, op de momenten dat dat moest en voegde ze zich goed met de gasten als dat nodig was. We zijn enorm blij met haar als fotograaf en kunnen haar aan iedereen aanraden!"

  Daniel + Suzanne

  "Day of my life raad ik iedereen aan! Een leuke, enthousiaste en originele fotograaf!
Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot en een prachtig eindresultaat!"

  Joost + Tjitske

  "Super blij dat we voor Linda hebben gekozen als onze fotograaf! Ze heeft onze dag zo mooi vastgelegd. De meeste tijd merk je niet eens dat ze er is, ze werkt erg prettig met je samen. Het eerste contact was snel gelegd, Linda reageert altijd snel op e-mails. De loveshoot was erg fijn om te doen zodat we samen alvast konden oefenen voor de grote dag. De foto’s van onze trouwdag hadden we al na 2 weken! Het album konden we na 4 weken al ophalen en wat is die ook mooi geworden! We raden haar ook zeker aan als fotograaf voor je grote dag!"

  Alex + Ploni
  Close

  Bruidsfotografie + Loveshoots!
  Puur, emotioneel, eerlijke fotografie
  Dat leg ik ook graag voor jullie vast.
  Liefs Linda

   

  Instagram

  @ My_wedding_day

  Follow Us

  info@dayofmylife.nl