get in Touch

Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details, dus hoe uitgebreider hoe beter. Weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen, geen probleem, ik help jullie graag! Tijdens een vrijblijvend intake gesprek zullen we jullie dag en wensen bespreken.

Liefs Linda

  linda-dayofmylife-7

  Naam

  Linda van den Berg

  Adres

  't Harde, Gelderland

  Tel / Whatsapp

  +31 (0)6 543 11 663

  email

  info@dayofmylife.nl

  Ook onze gasten hebben je amper opgemerkt. Terwijl er toch wel wat mensen waren die er niet van houden om op de foto te gaan. Je ging echt op in de menigte en hebt toch de meest prachtige foto's weten te maken. Kundig op het gebied van fotografie en weet emoties te vangen!

  Robert & Natascha

  Linda is heel goed in wat ze doet en weet alles zo mooi vast te leggen. Daarnaast is ze een heerlijk persoon om erbij te hebben op zo'n belangrijke dag in je leven.

  Ralph & Manon

  Je was er en ook weer niet. We vonden het een fijne balans tussen geregistreerde momenten en gewoon lekker onszelf zijn. Je weet de juiste momenten te pakken. Richt je ook heel mooi op emoties op gezichten. Meer dan op het totaal plaatje waardoor die emotie niet zichtbaar is. Communicatief top, je weet wat je doet.

  Bas & Andrijana

  Linda heeft onze dag echt perfect gemaakt. Zoveel rust wat Linda uitstraalt vooral wanneer je zelf erg zenuwachtig bent is dit erg prettig. Linda is een lieve, rustige, fijne, spontane fotograaf die passie heeft voor haar werk en goed weet wat ze doet. Luistert naar je ideeën en wensen en dit zie je terug op de dag zelf maar ook in de foto's. Fantastisch, we beleven de dag elke keer weer opnieuw bij het zien van de foto's.

  Martijn + Emily

  Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd! We waren er weer even stil van zo mooi, we genieten weer helemaal na met het zien van de foto’s! Wauw wat heb je een mooie plaatjes geschoten, ook allemaal zo spontaan.

  Marien + Willemijn

  Wauw, Wat een prachtige foto's!! We hebben ze echt allemaal met een lach bekeken! Zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven en veel 'oohh jaa' momentjes! Heel erg bedankt!

  Bram + Marieke

  “Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% procent op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!! prachtige foto’s, die ook nog eens heel snel binnen zijn!” in 1 woord: Top!

  Jan + Charlotte

  Linda is een hele fijne fotograaf en fijn mens, aardig, snel met communiceren. Als je een idee hebt gelijk enthousiast. Maar geeft ook eerlijk aan als iets niet kan. Op de dag zelf zie je de enthousiasme voor haar vak en vrolijkheid terug. Reageert snel op veranderingen.

  Jasper + Nina

  Wat een prachtige foto's! echt genieten!! Heel mooi hoe je onze dag zo vastgelegd hebt. We beleven hem helemaal weer opnieuw.

  Eduard + Hiske

  Wij hadden een Country Winter Wedding, dit thema is overduidelijk terug te zien 
op de foto’s! Heel gaaf! Plus punten: + voor ons een hele grote plus: 
De volgende dag wordt je wakker met al de eerste foto’s…. + Week later ben je ( waarschijnlijk) 
op huwelijksreis, in deze reis krijg je een heel leuk Filmpje 
van de foto’s met een romantisch muziekje eronder. Echt Héél leuk!


  Steffan + Leonie

  "Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Ook de shoot ging heel relaxed. Ze is erg flexibel, waardoor we op de dag zelf toch nog foto's op een andere locatie hebben gemaakt. De communicatie met Linda was voor, tijdens en na de dag ook fijn. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!"

  Ron + Michelle

  "Wauw wat een fotografe! Prettige voorbereiding met vlotte communicatie, op de dag zelf was Linda enorm positief (precies wat een zenuwachtige bruid af en toe nodig heeft :)) en meedenkend. Veel complimenten van vrienden en familie gehad, zowel over de aanwezigheid van Linda tijdens de bruiloft als de fan-tas-tische foto’s achteraf. Aanrader!!"


  Tim + Willeke
  Close

   

   

  Follow Us

  @linda.dayofmylife