CoupleShoot

Het is altijd weer een voorrecht stellen te ontmoeten en de connectie en liefde tussen elkaar vast te leggen! De liefde heeft iets Magisch. Mijn aanpak is spontaan en ongedwongen waardoor jullie jezelf kunnen zijn voor de camera. Geen geposeerde momenten, enkel echte emoties!

€275,-

Incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf 't Harde. Daarbuiten €0,45 per kilometer

Wat is inbegrepen?

Een gezellige fotoshoot van 60 minuten op jullie favoriete locatie(s). Een fotograaf die met jullie meedenkt vóór de fotoshoot en die tijdens de shoot jullie helpt bij het geven van aanwijzingen. Jullie ontvangen de foto's binnen twee weken via een online gallery. Minstens 40 foto's in hoge resolutie te downloaden.

DayofmyLife als jullie Trouwfotograaf?

Dan ontvangen jullie een leuke korting op de coupleshoot

Zwanger - Newborn - Familie

Lifestyle fotoshoots

Maak jij ook andere foto's? Die vraag krijg ik geregeld... Ja, maar er is beperkt plek voor deze fotoshoots. Wil je meer informatie over de lifestyle fotografie óf heb je nieuwe portretfoto's nodig? Doe mij dan gerust een mailtje om de brochure aan te vragen.

Ik fotografeer alleen groepen tot 12 personen, voor grote groepen ben ik helaas niet jullie fotograaf.

Get in touch

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details, dus hoe uitgebreider hoe beter. Wie weet zie ik jullie binnenkort voor mij lens! Tot snel, Liefs Linda

    Close

     

     

    Follow Us

    @linda.dayofmylife