Loveshoot | Verloofd | gezinshoot | portret

There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment

Loveshoot & Engagement

Verliefd, verloofd of getrouwd. Of je nu net verliefd bent of al jaren samen bent, foto's van jullie samen zijn waardevol voor nu en voor later.

→ Nee, dit wordt geen ongemakkelijke fotoshoot! Door mijn aanwijzingen help ik jullie. Mijn doel is dan ook dat deze shoot ongedwongen en vooral heel ontspannen is.

→ Locatie naar wens! Een loveshoot of engagement shoot mag zeker op jullie favoriete locatie. Of dit nu is in de natuur of in de stad, kies een locatie die bij jullie past of waar jullie elkaar misschien voor de eerste keer ontmoet hebben. Een locatie of setting hoeft zeker niet saai te zijn.

→ De fotoshoot duurt 60-90 minuten op jullie favoriete locatie(s). Leuk is om een extra setje kleding mee te nemen voor de afwisseling.

→ Jullie ontvangen de foto’s binnen twee weken via een persoonlijke online gallery. Minstens 40 beelden in hoge resolutie.

→ Jullie ontvangen korting bij het boeken van een trouwreportage.

€275,-
( Incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf ’t Harde.
Daarbuiten €0,45 per kilometer. )

Lifestyle

fotoshoot van jullie gezin. De tijd gaat snel en wat is het dan waardevol om foto's te hebben van al dat bijzondere moment. Op een ontspannen en spelende wijze leg ik jullie gezin vast.

→ Een ontspannen en ongedwongen fotoshoot, ik fotografeer jullie gezin al spelende wijze. Geen kindjes die moeten blijven zitten en op commando moeten lachen maar juist de pure momenten. 

→ Locatie naar wens! Kies een locatie die bij jullie past en uiteraard denk ik graag mee. Een locatie of setting hoeft zeker niet saai te zijn, regel kleedjes, stoeltjes of wat jullie ook maar leuk vinden.

→ De fotoshoot duurt 40-60 minuten. Maximaal 5 personen.

→ Jullie ontvangen de foto’s binnen twee weken via een persoonlijke online gallery. Minstens 40 beelden in hoge resolutie.


€300,-
( Incl. reiskosten binnen een straal van 20km vanaf ’t Harde.
Daarbuiten €0,45 per kilometer. ) Ik fotografeer alleen groepen tot 12 personen, voor grote groepen ben ik niet jullie fotograaf.

Watch some family stories

Get in touch

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details, dus hoe uitgebreider hoe beter. Wie weet zie ik jullie binnenkort voor mij lens! Tot snel, Liefs Linda

    Close

     

     

    Follow Us

    @linda.dayofmylife