een korte fotoshoot van 30 minuten.

oftewel, een minisessie!

Deze korte fotoshoots zijn vanaf nu ook weer te boeken bij DayofmyLife! Een mini sessie is erg geschikt als jullie op een snelle en spontane manier foto's willen maken.

engaged

Verloofd of trouwplannen?

Hebben jullie trouwplannen en wil je op een andere manier weten of er een match is met jullie trouwfotograaf? Dan kunnen jullie zeker denken aan een minisessie. Op deze manier maak je perfect kennis met jullie fotograaf. Daarnaast kun je deze foto's ook weer gebruiken voor de save the date kaart / trouwkaart.

  • minisessie
  • €175,-
  • 30min fotoshoot / locatie in overleg / online gallery minstens 15 beelden in hoge resolutie. Incl. btw, incl. reiskosten binnen 't Harde.

FOTOLOCATIE

Wist je dat we foto's kunnen maken bij jullie favoriete locatie! Dit kan zijn in een stad waar jullie elkaar ontmoet hebben of de eerste date hebben gehad. Maar zijn jullie graag in de natuur dan kunnen we daar voor gaan, denk aan bos, heide en een zandvlakte. Ik denk graag met jullie mee en vooraf hebben we contact over locatie, tijdstip en kleding.

Enthousiast over deze minisessie? Neem dan contact met mij op met in de omschrijving dat je graag een minisessie wilt boeken voor ..

Post a Comment

20 − vier =

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife