Over Linda

Ik ben Linda van den Berg, het gezicht achter de camera en achter DayofmyLife. Daarnaast ben ik getrouwd Wim, zijn we zelf alweer 11 jaar getrouwd en wonen we op de veluwe met onze twee honden Max & Abby.

Al op mijn 20ste, gelijk na mijn fotografie opleiding ben ik voor mijzelf begonnen en mocht ik inmiddels al meer dan 350 bruiloften vasteggen. En nog steeds na 12 jaar doe ik dit werk met heel veel plezier. Ik hou gewoon heel erg veel van bruiloften; de verhalen, verschillende mensen en locatie’s, de liefde en emoties. 

Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke en spontane beelden, geen geposeerde momenten zodat je zelfs vergeet dat ik als fotograaf rondloop en het daardoor kan vastleggen zoals het was. 

Zijn wij een Match?! Dan hoop ik jullie snel te ontmoeten! 
Liefs Linda

24 september 2021

Geweldig!!!

Linda heeft onze dag echt perfect gemaakt. Zoveel rust wat Linda uitstraalt vooral wanneer je zelf erg zenuwachtig bent is dit erg prettig. Linda is een lieve, rustige, fijne, spontane fotograaf die passie heeft voor haar werk en goed weet wat ze doet. Luistert naar je ideeën en wensen en dit zie je terug op de dag zelf maar ook in de foto's. Fantastisch hoe je onze dag hebt vastgelegd, we beleven hem elke keer weer opnieuw bij het zien van de foto's. Bedankt Linda voor het vastleggen van onze mooie dag!♡

Martijn + Emily
9 september 2021

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd!

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd! We waren er weer even stil van zo mooi, we genieten weer helemaal na met het zien van de foto’s! ❤ Wauw wat heb je een mooie plaatjes geschoten, ook allemaal zo spontaan.

Marien + Willemijn
13 augustus 2021

Veel 'oohh jaa' momentjes!

Wauw, Wat een prachtige foto's!! We hebben ze echt allemaal met een lach bekeken! Zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven en veel 'oohh jaa' momentjes! Heel erg bedankt!

Bram + Marieke
28-09-2018

in 1 woord: Top!

“Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% procent op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!! prachtige foto’s, die ook nog eens heel snel binnen zijn!” in 1 woord: Top!

Jan + Charlotte
27-06-2019

Wij hebben haar geeneens meer opgemerkt

Linda is een hele fijne fotograaf en fijn mens, aardig, snel met communiceren. Als je een idee hebt gelijk enthousiast. Maar geeft ook eerlijk aan als iets niet kan. Op de dag zelf zie je de enthousiasme voor haar vak en vrolijkheid terug. Reageert snel op veranderingen. En dan de snelheid van de 1ste foto's! Superr!!!

Jasper + Nina
24-08-2019

WAUW!!!

Wat een prachtige foto's! echt genieten!! Heel mooi hoe je onze dag zo vastgelegd hebt. We beleven hem helemaal weer opnieuw.

Eduard + Hiske
9 januari 2020

In één woord Fantastisch

Wij hadden een Country Winter Wedding, dit thema is overduidelijk terug te zien 
op de foto’s! Heel gaaf! Plus punten: + voor ons een hele grote plus: 
De volgende dag wordt je wakker met al de eerste foto’s…. + Week later ben je ( waarschijnlijk) 
op huwelijksreis, in deze reis krijg je een heel leuk Filmpje 
van de foto’s met een romantisch muziekje eronder. Echt Héél leuk!


Steffan + Leonie
11 september 2018

Een echte aanrader!

"Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Ook de shoot ging heel relaxed. Ze is erg flexibel, waardoor we op de dag zelf toch nog foto's op een andere locatie hebben gemaakt, wat heeft geresulteerd in hele gave foto's.  De communicatie met Linda was voor, tijdens en na de dag ook fijn. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!"

Ron + Michelle
20 juli 2019

Wauw wat een fotografe!

"Wauw wat een fotografe! Prettige voorbereiding met vlotte communicatie, op de dag zelf was Linda enorm positief (precies wat een zenuwachtige bruid af en toe nodig heeft :)) en meedenkend. Veel complimenten van vrienden en familie gehad, zowel over de aanwezigheid van Linda tijdens de bruiloft als de fan-tas-tische foto’s achteraf. Aanrader!!"


Tim + Willeke
30 juli 2019

We konden helemaal onszelf zijn!

"Wauw! Wat een fijne en professionele fotograaf is Linda! Door haar professionaliteit, flexibiliteit, bevlogenheid, humor en vriendelijkheid, hebben wij onze first look en shoot als ontzettend prettig ervaren. Linda viel niet op, op de momenten dat dat moest en voegde ze zich goed met de gasten als dat nodig was. We zijn enorm blij met haar als fotograaf en kunnen haar aan iedereen aanraden!"

Daniel + Suzanne
20 April 2017

DayofmyLife raad ik iedereen aan!

"Day of my life raad ik iedereen aan! Een leuke, enthousiaste en originele fotograaf!
Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot en een prachtig eindresultaat!"

Joost + Tjitske
25 juni 2018

De meeste tijd merk je niet eens dat ze er is.


"Super blij dat we voor Linda hebben gekozen als onze fotograaf! Ze heeft onze dag zo mooi vastgelegd. De meeste tijd merk je niet eens dat ze er is, ze werkt erg prettig met je samen. Het eerste contact was snel gelegd, Linda reageert altijd snel op e-mails. De loveshoot was erg fijn om te doen zodat we samen alvast konden oefenen voor de grote dag. De foto’s van onze trouwdag hadden we al na 2 weken! Het album konden we na 4 weken al ophalen en wat is die ook mooi geworden! We raden haar ook zeker aan als fotograaf voor je grote dag!"

Alex + Ploni

Linda als trouwfotograaf

MY FAVORITES

Ik ben een dierenliefhebber, en gek op onze twee honden Max & Abby! Ik vind het heerlijk om met ze door de bossen te lopen. Mij maak je blij met een dagje strand, nieuwe reizen plannen, mooie zonsondergangen, en tijdens de ‘golden hour’ te fotograferen! Sporten / bootcamp, gezellig uiteten samen of met vrienden.

Vegetarisch eten heeft mijn voorkeur gekregen. Ik vind het belangrijk bewust om te gaan met eten, spullen en natuur. Wanneer ik hoor dat jullie ceremonie buiten zal zijn dan heb je meteen al mijn aandacht.

MY SKILLS

Ik ben een ervaren fotograaf, dat
kan ik vol overtuiging zeggen na 12,5 jaar en na meer dan 350 bruiloften te hebben gefotografeerd. Na mijn studie Fotografie ben ik direct voor mezelf begonnen en heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan.

Mij kun je het beste omschrijven als flexibel, rustig, positief met oog voor omgeving en details. Door mijn ervaring weet ik goed in te schatten wat er gaat gebeuren en kan ik snel schakelen als het net anders gaat. Ik werk onopvallend en kan hierdoor de mooiste foto’s voor jullie maken.

MY DREAMS

Ik hou van Italië! In 2021 waren Wim en ik daar op vakantie, en sinds dien helemaal verkocht.
We hopen dan ook heel snel weer terug te kunnen naar dit prachtige land. Mijn droom is dan ook om daar eens een bruiloft vast te mogen leggen! 

Daarnaast zijn mijn droombruiloften om vast te leggen, bruiloften die net dat ‘extra’tje’ hebben.
Denk aan bruiloften met  Weddingplanners / stylisten / bijzondere trouwlocatie’s 
Maar juist ook hele intieme bruiloften, verschillende culturen, geloften uitspreken naar elkaar dineren aan een lange tafel, trouwen in het bos! I Love it!!!  

Award

Winner photographer!

Ik heb al 8 awards op mijn naam staan! Per ronde kun je foto's insturen, jouw foto's worden beoordeeld door elke keer weer verschillende jury’s. Wanneer dan jou foto op valt tussen al die duizenden foto's dan is dat wel heel gaaf. Daarnaast ligt de lat erg hoog! Het gaat om zowel nationale als internationale awards.

Get in touch!

Zijn wij een Match? Informeer naar jullie trouwdatum, en zullen we eerst gezellig met elkaar kennismaken? Vul dan het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details, dus hoe uitgebreider hoe beter. Weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen, geen probleem, ik help jullie graag! Tijdens een vrijblijvend intake gesprek zullen we jullie dag en wensen bespreken.

Tot snel,

  Follow Me on Instagram

  @linda.dayofmylife

  Close

  Bruidsfotografie + Loveshoots!
  Puur, emotioneel, eerlijke fotografie
  Dat leg ik ook graag voor jullie vast.
  Liefs Linda

   

  Instagram

  @ My_wedding_day

  Follow Us

  info@dayofmylife.nl