linda-dayofmylife-weddingphotographer-2

Hi, Ik ben Linda! Een nuchtere, enthousiaste fulltime fotograaf van 33 jaar. Ik ben het gelukkigst in de natuur met m’n honden om me heen, als ik bovenop een berg sta of met m’n voeten in een oceaan. Maar ik ben nog gelukkiger als ik mijn camera in handen heb.

Wij; Mijn man Wim, ik en onze twee honden Max & Abby wonen in ’t Harde. Of eigenlijk “op ’t Harde” zoals ze dat hier zeggen. Wim en ik ontmoette elkaar in 2008 toen hij in dienst zat en uitgezonden werd, bij terugkomst daarvan waren we onafscheidelijk en trouwden we in 2011. Wim kent mij door en door… Hij is mijn vangnet, boksbal, steun en toeverlaat, mijn beste maatje.

Daarnaast ben ik dol op reizen, of het nu in eigen land is of naar een tropisch eiland. Ik hou ervan om het beste uit het leven te halen, nieuwe mensen te ontmoeten, andere fotografen ontmoeten, mezelf blijven ontwikkelen als mens en fotograaf. Ik hou van dieren, natuur, tuinieren, lange wandelingen maken, genieten van zonsondergangen, vegetarisch eten, koken en kan genieten van de kleinste dingen. 

Ik hou van bruiloften!! En nog steeds leer ik van elke bruiloft, maak ik de mooiste dingen mee, ontmoet ik nieuwe mensen, kom ik op mooie en unieke locaties. Voel me bevoorrecht dat ik dit werk mag doen. Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details en kan niet wachten die van jullie te horen en jullie te ontmoeten.

Hoe ik trouwfotograaf werd

De liefde voor fotografie kwam doordat mijn vader vertelde over een fotografie-opleiding. Ik kocht van al mijn spaargeld mijn eerste camera en sinds dien heb ik mijn camera niet meer neergelegd. Door mijn stage maakte ik het vastleggen van bruiloften mee en was ik verslaafd! Fulltime fotograferen doe ik al vanaf mijn 20ste. 

Day of my Life is mijn bedrijfsnaam en nog steeds ben ik daar erg blij mee. Ik zocht na een paar jaar fotograferen een nieuwe naam speciaal voor bruidsparen en na lang brainstormen is deze naam bedacht door Wim. (thanks darling) De mooiste dag van jou / jullie leven! De waarde en betekenis die foto’s zullen krijgen geeft mij de motivatie er alles uit te willen halen. Ik wil de momenten vastleggen zoals ze zijn, liefde, geluk, verdriet, alles.
Mijn stijl & Droom bruiloft

Ik ben een enorme voorstander van natuurlijke en spontane beelden, geen geposeerde momenten zodat je zelfs vergeet dat ik als fotograaf rondloop en het daardoor kan vastleggen zoals het was. Mij kun je het beste omschrijven als flexibel, rustig, positief met oog voor omgeving en details. Door mijn ervaring weet ik goed in te schatten wat er gaat gebeuren en kan ik snel schakelen als het net anders gaat. Inmiddels heb ik al meer dan 350 bruiloften mogen vasteggen. 

Ik krijg de grootste kick tijdens het vastleggen op mooie locatie met nóg mooier licht. Dan zie je mij het allergelukkigst. Veel bruidsparen kijken op tegen de fotoshoot, daarom probeer ik mijn koppels zo natuurlijk mogelijk met elkaar om te gaan alsof ik er niet was. Ik help jullie daarbij en zal aanwijzingen geven, dus maak je alsjeblieft geen zorgen. 

Mijn ideale bruid staat positief in het leven, ze houdt van kleding, styling, van bloemen, houdt van dansen en kan zich niet storen aan wat andere van haar denken, ze heeft veel vriendinnen en maakt van elke dag een feestje. Mijn ideale bruidegom is een brutale kerel, is niet bang voor de camera, is een gentleman en wil graag een geloften uitspreken tijdens de ceremonie. Mijn ideale bruidspaar houdt van reizen, uit eten gaan, zijn echte fijnproevers, houden van een lekker drankje, houden van het buitenleven. Ik vind het belangrijk dat iedereen er ‘ongedwongen’ op staat. Mijn foto’s zijn daardoor oprecht, natuurlijk en vertellen een verhaal; namelijk Jullie verhaal.

Award

Winner photographer!

Ik heb al 8 awards op mijn naam staan! Per ronde kun je foto's insturen, jouw foto's worden beoordeeld door elke keer weer verschillende jury’s. Wanneer dan jou foto op valt tussen al die duizenden foto's dan is dat wel heel gaaf. Daarnaast ligt de lat erg hoog! Het gaat om zowel nationale als internationale awards.

Get in Touch!

Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in! Ik ben gek op enthousiaste verhalen en details, dus hoe uitgebreider hoe beter. Weten jullie nog niet zo goed wat jullie willen, geen probleem, ik help jullie graag! Tijdens een vrijblijvend intake gesprek zullen we jullie dag en wensen bespreken. Tot snel, Liefs Linda

    Close

     

     

    Follow Us

    @linda.dayofmylife