Waarom een First look?

De meeste bruidsparen vinden dit moment het aller spannends. Eindelijk elkaar zien in dat wat je voor elkaar verborgen hebt gehouden, jullie zijn op je mooist voor elkaar en jullie dag. Dit moment wil je daarom ook goed vastgelegd hebben. En aanbellen bij de voordeur is verleden tijd als dat niet bij jullie past.

De achtertuin

1) Ga voor een mooie rustige omgeving voor dit moment. De voordeur is vaak erg druk (bakstenen, regenpijp, nummerbordjes). Een achtertuin is vaak veel geschikter én rustiger, want voor het huis staan vaak de buren en voorbij gangers mee te kijken. Heeft je ouderlijk huis wél een speciale betekenis voor je dan kun je ervoor kiezen dat je aanstaande verder van de voordeur staat zo komt het huis er beter op maar gaat de focus naar jullie.

Ga voor een andere locatie

2) Het komt ook voor dat er voor dit moment een hele andere locatie wordt gekozen. Een plek in de buurt waar jullie een eerste ontmoeting of de eerste kus hebben gehad. Maar het mag ook een plek zijn waar jullie graag komen zoals in het bos of aan het water. plannen van een first look op een andere locatie is wat lastiger maar zeker niet onmogelijk.

Wel of geen pottekijkers

3) Veel bruidsparen kiezen ervoor om dit moment samen te beleven. Dit hoeft natuurlijk niet, kies hierin wat jullie fijn vinden. In de achtertuin komen alleen mensen die jullie dierbaar zijn, kijk wel even of er voldoende ruimte is voor x aantal mensen een fotograaf + videograaf.

Hoe een first look aanpakken

4) Bespreek vooraf met de fotograaf waar jullie de first look willen gaan doen. Bij aankomst van de bruidegom zullen fotograaf en bruidegom samen naar de plek gaan waar jullie je elkaar gaan ontmoeten. Fotograaf zal instructies geven en kijken naar het licht.

Wij vinden tikken op de schouder niet zo leuk, wat kan nog meer?

Ohh pinterest is your guide! Het mag zeker anders. Wat dachten jullie van deze opties: Zorg ervoor dat je met de ruggen tegen elkaar aan staat en tegelijk omdraait. Variant daarop is dat je elkaar eerst een lief briefje geeft. Bruidegom heeft blinddoek voor.

Zoals in de film

En wat dacht je van elkaar ontmoeten bij de ceremonie! Als jou planning daarop ingedeeld is is dat zeker een hele mooie manier om elkaar voor het eerst te zien.

Post a Comment

5 × 2 =

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife