Trees for All

Elke dag ga ik met onze twee honden het bos in voor een heerlijke wandeling. De geur van de bomen, de rustgevende geluiden van de vogels en de prachtige natuur om me heen geven me ontspanning. Het is echt een plaats waar ik volledig tot rust kom en me verbonden voel met de natuur.

Om mijn liefde voor de natuur te bevestigen heb ik juist vandaag (blackfriday) besloten om 27 bomen te doneren aan @treesforall_nl 27, omdat ik dit jaar 27 bruiloften mocht fotograferen. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een kleine positieve impact kan hebben op het milieu. Ik moedig iedereen aan om op hun eigen manier betrokken te raken bij het behoud van de natuur, of het nu door donaties, vrijwilligerswerk of bewustwording is. Laten we samenwerken om onze prachtige bossen te koesteren en te beschermen. 

Certificaat_Trees_for_All

Wil je meer weten over deze organisatie? Check dan hun website:

Post a Comment

16 − 16 =

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife