Reviews

De ervaring & lieve woorden van bruidsparen!

30 mei 2022

We hebben amper gemerkt dat je er was.

Ook onze gasten hebben je amper opgemerkt. Terwijl er toch wel wat mensen waren die er niet van houden om op de foto te gaan. Je ging echt op in de menigte en hebt toch de meest prachtige foto's weten te maken. Kundig op het gebied van fotografie en weet emoties te vangen!

Robert & Natascha
10 juni 2022

Voelden ons helemaal op ons gemak!

Linda is heel goed in wat ze doet en weet alles zo mooi vast te leggen. Daarnaast is ze een heerlijk persoon om erbij te hebben op zo'n belangrijke dag in je leven.

Ralph & Manon
21 mei 022

Bruiloft Hotel Arena Amsterdam

Je was er en ook weer niet. We vonden het een fijne balans tussen geregistreerde momenten en gewoon lekker onszelf zijn. Je weet de juiste momenten te pakken. Richt je ook heel mooi op emoties op gezichten. Meer dan op het totaal plaatje waardoor die emotie niet zichtbaar is. Communicatief top, je weet wat je doet.

Bas & Andrijana
24 september 2021

Geweldig!!!

Linda heeft onze dag echt perfect gemaakt. Zoveel rust wat Linda uitstraalt vooral wanneer je zelf erg zenuwachtig bent is dit erg prettig. Linda is een lieve, rustige, fijne, spontane fotograaf die passie heeft voor haar werk en goed weet wat ze doet. Luistert naar je ideeën en wensen en dit zie je terug op de dag zelf maar ook in de foto's. Fantastisch, we beleven de dag elke keer weer opnieuw bij het zien van de foto's.

Martijn + Emily
9 september 2021

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd!

Je hebt echt weer een lach op ons gezicht getoverd! We waren er weer even stil van zo mooi, we genieten weer helemaal na met het zien van de foto’s! Wauw wat heb je een mooie plaatjes geschoten, ook allemaal zo spontaan.

Marien + Willemijn
13 augustus 2021

Veel 'oohh jaa' momentjes!

Wauw, Wat een prachtige foto's!! We hebben ze echt allemaal met een lach bekeken! Zo leuk om de dag weer opnieuw te beleven en veel 'oohh jaa' momentjes! Heel erg bedankt!

Bram + Marieke
28-09-2018

in 1 woord: Top!

“Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% procent op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!! prachtige foto’s, die ook nog eens heel snel binnen zijn!” in 1 woord: Top!

Jan + Charlotte
27-06-2019

En dan de snelheid van de 1ste foto's! Superr!!!

Linda is een hele fijne fotograaf en fijn mens, aardig, snel met communiceren. Als je een idee hebt gelijk enthousiast. Maar geeft ook eerlijk aan als iets niet kan. Op de dag zelf zie je de enthousiasme voor haar vak en vrolijkheid terug. Reageert snel op veranderingen.

Jasper + Nina
24-08-2019

WAUW!!!

Wat een prachtige foto's! echt genieten!! Heel mooi hoe je onze dag zo vastgelegd hebt. We beleven hem helemaal weer opnieuw.

Eduard + Hiske
9 januari 2020

In één woord Fantastisch

Wij hadden een Country Winter Wedding, dit thema is overduidelijk terug te zien 
op de foto’s! Heel gaaf! Plus punten: + voor ons een hele grote plus: 
De volgende dag wordt je wakker met al de eerste foto’s…. + Week later ben je ( waarschijnlijk) 
op huwelijksreis, in deze reis krijg je een heel leuk Filmpje 
van de foto’s met een romantisch muziekje eronder. Echt Héél leuk!


Steffan + Leonie

Reviews

De ervaring & lieve woorden van bruidsparen!

Reviews

De ervaring & lieve woorden van bruidsparen!

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife