Moderne bruidsreportage’s,
Vol met emotie, plezier en details!
Dat is wat ik zoek tijdens mijn werk
als Bruidsfotograaf.

KENNISMAKINGSGESPREK 
Als ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben ontmoeten we elkaar, en bespreken we jullie grote dag en wensen.
Er zijn diverse Trouwalbums die jullie kunnen inkijken. Daarnaast vertel ik graag meer over mijn werkwijze en de mogelijkheden.

OP DE BRUILOFT
Werk ik met twee camera’s (Nikon) De fotoshoot locatie bespreken we van te voren. Dit kan natuur zijn of juist in de stad, combinatie van beiden. Geen paniek, door mijn aanwijzingen help ik jullie bij de fotoshoot! De rest van de dag werk ik op de achtergrond. 

NA DE BRUILOFT
> Day after the Wedding Preview!
> Binnen 4 weken jullie reportage.
> Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk.

TROUWALBUM
> Om jullie trouwalbum nog persoonlijker te maken kiezen jullie zelf de foto’s uit. Zo weet je zeker dat jullie favoriete foto’s in het trouwalbum komen. > Bijgeleverd: USB met jullie foto’s in hoge resolutie.

| TESTIMONIALS |

“Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!”
– Ron & Michelle

“Day of my life raad ik iedereen aan! Een leuke, enthousiaste en originele fotograaf! Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot en een prachtig eindresultaat!”
– Joost & Tjitske

“Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is. Dan ben je hier aan het juiste adres!!”
– Jan & Charlotte