Een tastbare herinnering

In deze digitale tijd verdienen jullie trouwfoto's het om afgedrukt te worden in een luxe trouwalbum! Weer even jullie momenten én herinneringen ophalen zodra je een bladzijde omslaat.

De Trouwalbums hebben een luxe uitstraling door de LAY FLAT pagina's en het hoogwaardige fotopapier. Door te kiezen voor de meest gerenommeerde fabrikanten krijgen jullie een trouwalbum van zeer hoge kwaliteit die generaties lang mooi blijft. [ Lay Flat betekend dat de pagina in het midden plat is, de foto loopt door in het midden en wordt hierdoor niet onderbroken.]

Album opties

Er zijn veel mogelijkheden waardoor het album perfect bij jullie trouwdag past. Exclusief leder, velvet, hout en linnen in de meest mooie kleuren en materialen. De opdruk kan in elk font of logo gedrukt worden. Neem bijvoorbeeld het font / details van jullie uitnodigingen. Zo wordt het een album die aansluit bij jullie bruiloft.

Prachtige combinatie:

Velvet groene album met gouden opdruk!

Welke foto's komen er in ons album?

Jullie ontvangen een gallery daarin kunnen jullie favorieten foto's aangeven. Vervolgens ga ik met jullie selectie het album ontwerpen. Ik maak een geheel waarin het verhaal van jullie bruiloft terugkomt. Daarna ontvangen jullie het ontwerp eerst digitaal zodat jullie feedback kunnen geven op het ontwerp. Pas na akkoord wordt jullie album besteld! YAY! En daarna kunnen jullie lekker bladeren in jullie prachtige album.

Hoe worden de kleuren en materialen gekozen?

Tijdens onze intake heb ik demo albums bij me. Jullie kunnen de boeken bekijken, in bladeren en de kleurstaaltjes bekijken. Kort voor de bruiloft kiezen jullie de kleuren uit voor jullie album, hoes en de opties voor op de kaft. Dit kan digitaal, ik stuur jullie een link toe met uitgebreide kleurinformatie.

Hoe krijgen we ons album aangeleverd?

Er komt een mooie beschermhoes om jullie album. Zo kunnen jullie je trouwalbum netjes blijven bewaren. Jullie mogen zelf ook deze kleur / materiaal uitkiezen. Leuke optie is bijvoorbeeld een Velvet album in een houten of linnen case. Of zandkleurig leren album in een zandkleurig linnen case.

Zijn er ook ouderboekjes?

Deze zijn na te bestellen in verschillende maten en inhoud. Jullie kunnen kiezen voor een kopie van jullie album, invulling per ouders of een kleiner geschenk als een harmonicaboekje. In de brochure vind je hier meer informatie over en de tarieven.

Post a Comment

8 − 4 =

Close

 

 

Follow Us

@linda.dayofmylife