WERKWIJZE

GEFELICITEERD!

JULLIE ZIJN VERLOOFD!

Jullie zijn al druk bezig met de planning van de bruiloft. Wat komt daar veel bij kijken he?! Een fotograaf is daarbij onmisbaar, en jullie willen natuurlijk geweldige trouwfoto’s! Kies daarom een fotograaf die ervaring heeft, en waar jullie je fijn bij voelen.

Hebben jullie een datum in gedachten? Wacht dan niet te lang met mailen, bruidsparen boeken mij ±12 maanden voor hun datum.

LET’S MEET
Kopje koffie of thee met wat lekkers erbij! En dan ben ik reuze benieuwd naar jullie, hoe jullie grote dag eruit moet gaan zien en alle andere ideeën en wensen! Ik wil jullie graag beter leren kennen om er zo achter te komen wat jullie belangrijk vinden! Hoe ging de aanzoek? Heb je een gekke oom? Of een te lieve oma? Deze dingen vind ik belangrijk om zo te kunnen focusesen op wat jullie het meest dierbaar is!


TIJDENS DE BRUILOFT
Werk ik met twee camera’s (Nikon) De fotoshoot locatie bespreken we van te voren. Dit kan natuur zijn of juist in de stad, combinatie van beiden. Geen paniek;) door mijn aanwijzingen help ik jullie bij de fotoshoot!
De rest van de dag werk ik op de achtergrond. 

NA DE BRUILOFT
* Day after the Wedding Preview!
* Week na de bruiloft Slideshow
met muziek. ±40 foto’s
* Binnen 4 weken jullie reportage.
* Persoonlijke online gallery
* Foto’s in hoge resolutie zonder watermerk.

TROUWALBUM
Om jullie trouwalbum nog persoonlijker te maken kiezen jullie zelf de foto’s uit. Zo weet je zeker dat jullie favoriete foto’s in het trouwalbum komen.
> Bijgeleverd: USB met jullie foto’s in hoge resolutie.


“Linda heeft onze dag echt supermooi vastgelegd. Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen, zonder dat ze nadrukkelijk aanwezig is. Linda is een hele aardige meid en supergoed in wat ze doet, een echte aanrader!”
– Ron & Michelle

“Day of my life raad ik iedereen aan! Een leuke, enthousiaste en originele fotograaf! Een hele gezellige en ontspannen fotoshoot en een prachtig eindresultaat!”
– Joost & Tjitske

“Als je super mooie foto’s wil, iemand waarbij je je 100% op je gemak voelt en die ook gewoon super gezellig is.Dan ben je hier aan het juiste adres!!”
– Jan & Charlotte