Ruben & Laura
 • Ruben & Laura

 • Met Day of my Life als fotograaf kan je rekenen op pure, sfeervolle en schitterende foto’s. Zonder haar aanwezigheid op te merken, maakt ze de meest prachtige foto’s op de juiste momenten. In de voorafgaande gesprekken kregen wij een professionele, creatieve en enthousiaste indruk van Linda en de uiteindelijke foto’s hebben dit zeker waar gemaakt. We genieten veel van onze foto’s en raden Day of my Life dan ook bij iedereen aan!

Remees & Evelien
 • Remees & Evelien

 • Dankzij Linda hebben we super mooie herinneringen aan een onvergetelijke dag! We vonden het belangrijk dat er spontane foto’s gemaakt zouden worden, dat is gelukt! Ook maakt ze erg mooie detailfoto’s, die net even dat extraatje geven. Van gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehad, dat je niet merkte dat ze er was. Haar service is daarbij ook nog eens super goed. Je hebt de volgende dag de eerste foto al en een paar dagen later staat de blog online! Niet veel later is het album klaar! En wat zijn we er blij mee! Linda, we zijn super blij met jou als fotograaf op deze bijzondere dag en we zouden je aan iedereen aanbevelen!

Bas & Suzanne
 • Bas & Suzanne

 • Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf met een frisse, originele blik. Een fotograaf met oog voor mooie foto’s die net wat anders waren dan de geijkte foto’s. Via Google kwamen we op Linda’s site terecht en we waren erg onder de indruk van haar portfolio. De foto’s waren fris, mooi, creatief en met oog voor detail. Wij hebben Linda dus meteen gemaild, onze datum was nog vrij en we hebben een kennismakingsgesprek gehad. Onze indruk van Linda was meteen goed; iemand die van aanpakken weet, er zin in heeft en veel leuke creatieve ideeën heeft.Op de dag zelf waren we best gespannen voor het maken van de foto’s, gezien we nog geen ervaring hadden met een fotoshoot. Linda heeft dit erg goed opgepakt, ze gaf ons aanwijzingen en hield het lekker relaxt met grapjes tussendoor. Gedurende de dag heeft ze zich professioneel opgesteld, maar mengde zich ook tussen de daggasten. Er waren momenten op de dag dat ik niet eens meer doorhad dat Linda er ook was – ik zag later foto’s waarvan ik niet eens door heb gehad dat ze daar stond. En het resultaat van het fotograferen is geweldig. We hebben een prachtig fotoalbum gekregen waar niet alleen wij, maar iedereen die ‘m ziet van onder de indruk is. De daggasten waren ook onder de indruk van Linda en haar manier van fotograferen. Kortom; Linda is een erg goede keuze voor jullie dag.

Geert & Rinske
 • Geert & Rinske

 • Tijdens een bruiloft van vrienden zagen we Linda voor het eerst aan het werk. Wat ons opviel was dat ze de hele dag niet opvallend aanwezig was en zich op spontane manier wist te mengen onder de daggasten. Toen wij een klein jaar later zelf wilden trouwen, was de keuze voor een fotograaf eigenlijk geen issue meer. Het eerste gesprek met Linda ging als vanzelf en dat maakte dat we ons meteen erg op ons gemak voelden. We kozen ervoor om geen “loveshoot” van te voren te doen en dit betekende dat we geheel onervaren in de spotlights van haar camera kwamen te staan op onze trouwdag. Dit gaf niets, want met aanwijzingen van Linda was dit een dag die zich uiteindelijk op geheel spontane wijze ontwikkelde. Wat we die dag erg op prijs hebben gesteld was dat Linda met een geweldige alternatieve locatie kwam om foto’s te maken toen het niet al te mooi weer bleek te zijn. Na de bruiloft hadden we alle invloed op de invulling van het album en deze was binnen een mum van tijd klaar. Kort samengevat kunnen we gerust zeggen dat Linda een schot in de roos was en dat we haar aan iedereen kunnen aanbevelen!


Albert & Corline
 • Albert & Corline

 • Wij zijn getrouwd op 2 mei 2014. We vonden het best moeilijk bij wie we de foto’s lieten maken. Want je wil toch echt wel een mooi album hebben. Tot wij op de website van Linda terecht kwamen. Toen wisten wij het meteen dat we haar wilde. Je kon gelijk zien wat voor geweldige foto’s ze maakt. We raakte in contact met haar dat verliep ook altijd vlotjes en goed. Linda was altijd bereikbaar en bereid om contact te hebben. Hoe wij het wilde maakte haar niet uit ze paste overal op aan en had zelf ook leuke ideeën. Op de dag zelf was ze al vroeg aanwezig. We hebben foto’s gemaakt op de locaties die we wilden. Het was erg gezellig. Ook voelde we ons zeer op onze gemak bij Linda. (aangezien wij niet van foto’s maken houden:D) Maar dankzij haar viel het reuze mee. Linda is heel spontaan wat goed bij de gasten viel. ook weet ze heel goed hoe ze de aandacht moet pakken van alle kleintjes in ons midden. We hebben een super mooi album gekregen en zijn er nog steeds enorm blij mee. Ook heel trots. Dank je wel linda voor de geweldige fotoreportage. het album is heel erg mooi geworden. En precies de foto’s hoe wij wilden. heel mooi!!!!! ik raad echt iedereen aan als je een onvergetelijke dag wil om naar linda te gaan. Zij legt het zo vast dat je het elke keer als je de foto’s ziet de dag weer beleeft.


Matthias & Janneke
 • Matthias & Janneke

 • Via de Bruidstuin kwamen wij bij Linda terecht. Na het bekijken van haar portfolio en een eerste gesprek, wisten wij het zeker: zij wordt de fotograaf op onze bruiloft! Op onze bruiloft was Linda op de achtergrond aanwezig en heeft ze alle mooie momenten vastgelegd. Het resultaat was dan ook prachtig! Ook voorbeelden van de fotoalbums die we van te voren mochten bekijken, zagen er erg mooi en professioneel uit. Door dit alles en de snelheid waarmee zij alles aflevert, kunnen wij haar van harte aanbevelen als fotograaf op jullie dag!


Henk & Mary-Ann
 • Henk & Mary-Ann

 • Toen wij onze trouwdatum vast hadden gelegd, begon o.a het grote zoeken naar een fotograaf. Hele avonden bekeek ik allerlei sites op internet en opeens kwam ik de site van Linda tegen. Nadat ik ook de foto’s aan mijn vriend had laten zien, waren we beide overtuigden mailden Linda voor een afspraak. Het kennismakingsgesprek voelde voor ons beide goed en na wat albums te hebben bekeken waren we eruit; Linda / DayofmyLife wordt onze fotograaf voor de grote dag! Ook hadden wij een loveshoot erbij geboekt om alvast een beetje te wennen aan elkaar en omdat wij de foto’s wilden gebruiken voor onze trouwkaart. Een goede keus om dit te doen bleek achteraf, we waren namelijk best wel een beetje zenuwachtig en wisten niet goed wat ons te wachten stond. Maar dit is uiteindelijk, met de hulp van Linda, helemaal goed gekomen. Ze gaf aanwijzingen en na een tijdje was de meeste spanning eraf zodat het uiteindelijk hele mooie foto’s zijn geworden. Nu konden we met een gerust hart af gaan tellen tot de grote dag! Linda was ’s ochtends al vroeg bij mij thuis en was heel fijn op de achtergrond aanwezig zodat ik eigenlijk helemaal niet door had dat ze er was. Nadat Henk mij had opgehaald kon de shoot beginnen. Weer was het in het begin een beetje ongemakkelijk, je bent gespannen, bent helemaal onder de indruk van wat er op zo’n dag allemaal op je af komt. Maar na 10 minuten viel alles van ons af, Linda gaf heel fijn aanwijzingen en liet ons verder gewoon genieten van elkaar. De shoot ging ook echt heel snel voorbij, voor we het wisten gingen we al weer op weg naar onze daggasten. Het eindresultaat is echt super mooi geworden! Ons mooie album waar we elke keer, als we erin kijken, weer met een glimlach naar kijken. We zijn heel blij dat we voor Linda hebben gekozen en dat ze de mooiste dag van ons leven zo mooi heeft vastgelegd!!


Jan & Reinanda
 • Jan & Reinanda

 • Wij wilden voor onze trouwdag graag foto’s laten maken met een leuke mix van heel mooi en puur, maar soms ook een beetje losjes. Deze leuke mix vonden we in het portfolio van Linda en kwam ook in de gesprekken met haar al snel naar voren. Wij hebben Linda ervaren als heel spontaan en professioneel. Op onze trouwdag was ze steeds op de achtergrond aanwezig, en ze heeft alle momenten van de dag echt prachtig in beeld gebracht! Precies wat we graag wilden. Daarna werd het trouwalbum samengesteld, waarin we zelf mochten meebeslissen over de inhoud. Het is een prachtige, blijvende indruk geworden, waarvoor heel veel dank!


Henri & Manon
 • Henri & Manon

 • Via via kwamen wij op de site van DayofmyLife terecht. Na het zien van haar portfolio, wisten we meteen dat we haar als fotograaf wilden. En wat was dit een goede keuze! Van te voren hebben we goede gesprekken gehad en heeft ze leuke ideeën aangedragen. Op de dag zelf was ze haast onzichtbaar voor ons, maar er is haar geen moment ontgaan. Onze gasten waren ook heel positief en vonden haar prettig gezelschap. En toen kwamen de foto’s en het album. Wauw!!! Wat is het mooi geworden! Een dierbare herinnering van een onvergetelijke dag!!


Arjan & Willemien
 • Arjan & Willemien

 • Voor onze bruiloft waren wij op zoek naar een fotograaf met een creatieve blik en foto’s waarbij gelet zou worden op details. We wilden creatieve – niet standaard foto’s. We kwamen terecht bij Linda en dit was een schot in de roos. Het eerste gesprek verliep heel prettig. Op informele wijze liet Linda zien wat haar werk was en wat wij heel prettig vonden is dat Linda meedacht en zelf ook ideeën aandroeg. Door de loveshoot die we eerst hadden leerden we elkaar beter kennen en konden wij alvast wennen om steeds verliefd te lachen voor de foto:-). Op de bruiloft zelf was Linda ‘onopvallend’ aanwezig, wat wij super professioneel vinden! En dan het eindresultaat…. wauw, fantastisch! De foto’s zijn onwijs gaaf, mooi en spontaan. We staan er (al zeggen we het zelf) op ons mooist op en de sfeer die er was op onze bruiloft is fantastisch vastgelegd. We zijn onwijs blij met het eindresultaat! We willen Linda dan ook van harte aanbevelen voor je bruiloft.


Niek & Jolinka
 • Niek & Jolinka

 • Toen onze trouwplannen concreet werden, wist ik het meteen; “Ik wil Linda als fotograaf op onze grote dag!”. Al een paar jaar geleden had ik een foto voorbij zien komen, en ik was verkocht, de manier hoe Linda mensen fotografeert is super. Na het bekijken van de site en alle blogs was mijn toen-nog-vriend ook overtuigd. En Linda kon op 27 september onze dag vast leggen. Geweldig! Onze trouwreportage zou mooi worden!! Onze ervaring met Dayofmylife is erg goed. Omdat wij nooit eerder een fotoshoot hadden gedaan, hebben wij bewust gekozen voor het pakket met Loveshoot. Tijdens de weddingshoot konden we wennen aan Linda, maar ook aan het foto’s maken. Linda stelde ons gerust en vertelde wat we konden doen. Het resultaat was geweldig!! Wat ons vooral verraste is hoe goed Linda ons op de foto zette, precies zoals we zijn. Maar ook de details, omgevingen fotografeert ze op een mooie manier. Daarom hebben we, van een foto van Dayofmylife, onze trouwkaart gemaakt. En toen de grote dag… Doordat Linda onopvallend werkt, was het voor onze een relaxte dag. Ze is de hele dag gebleven en hierdoor zijn overal foto’s van gemaakt. Mooie momenten, emotionele momenten, liefdevolle momenten, serieuze momenten, alles is geweldig vast gelegd. En dat is weer erg mooie weergegeven in ons trouwalbum. Een mooi boek waar we met veel plezier in kijken om onze dag nog een keer te beleven. Kortom, Linda maakt geweldige mooie foto’s. Ze heeft oog voor alles wat er in de omgeving is en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen waardoor zij foto’s kan maken zoals de mensen zijn! Daarbij is ze vernieuwend, heeft leuke ideeën maar staat absoluut open voor andere ideeën. Voor ons is Day of my Life het helemaal, we zullen haar bij iedereen aanraden!!


Michiel & Anjes
 • Michiel & Anjes

 • Enkele jaren geleden kwamen we Linda met haar foto stand tegen op een open dag van de A Vogeltuinen in ’t Harde. Wij waren zo onder de indruk van de foto’s die ze tentoonstelde, dat we een kaartje van haar meenamen. Na onze verloving een paar jaar later kwam haar naam weer boven in de zoektocht naar een fotografe. Na contact met haar opgenomen te hebben en een gezellig gesprek waren wij er van overtuigd dat we haar als fotografe wilde hebben op onze mooiste dag. De begeleiding naar de grote dag toe en op de dag zelf was super! Niet alleen wij waren onder de indruk van haar professionaliteit maar ook werd ze opgemerkt door veel van onze gasten. Ondanks we Linda haar geduld veelvuldig op de proef hebben gesteld (nogmaals sorry), zijn de foto’s prachtig geworden, evenals het trouwalbum en het kleine “ouderboekje”. Als iemand ons zou vragen of we haar weer zouden zouden vragen om ons te fotograferen, is ons antwoord volmondig JA =)


Rick & Tirza
 • Rick & Tirza

 • Bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft, je hebt met de foto’s de bijzondere momenten prachtig verwoord. Juist om de spontaniteit van fotograaf en daarmee ook de foto’s, zijn we bij Dayofmylife terecht gekomen. Een persoon vol goede en leuke ideeën. Ze is met voorbereidingen erg betrokken en met ceremonies op de achtergrond aanwezig. Een goede snelle aflevering van de foto’s en mooie kwaliteit. Het album is echt super mooi geworden echt een mooie herinnering van onze trouwdag. Bedankt!


Geert & Christien
 • Geert & Christien

 • We waren blij met jou als fotograaf op onze bruiloft. Een gezellig en vlot persoon waarbij we ons op ons gemak voelden. We zijn blij met onze mooie foto’s en ons album. Bedankt!


Richard & Hermien
 • Richard & Hermien

 • Linda heeft voor ons prachtige foto's gemaakt en dit vertaald in een schitterend album, om voor altijd te bewaren.. Een leuke, spontane meid die op een hele prettige manier aanwezig was op onze dag: bijna merkte ik niet hoe vaak de camera klikte! En de meeste prachtige foto's kwamen daar uit..! Veel spontaniteit en veel emotionele momentjes op een hele mooie manier in beeld gebracht!